ChargeBox 4

ChargeBox 4 Kutija za punjenje mobilnih uređaja

punjaci za restorane chargebox 4 bela rustik
punjaci za restorane chargebox 4 bela crna

U ovom brzom svetu tehnologije, mobilni uređaji omogućavaju nam da ostanemo dostupni i povezani u svakom trenutku i na svakom mestu. Oni menjaju naš način ponašanja, način kupovine, način na koji putujemo, način na koji radimo i način na koji živimo. Biti povezan je postala neophodnost. 

ChargeBox nudi rešenje za punjenje uređaja  dok ste u restoranukafeuposlovnom prostoru, bez obzira da li posedujete punjač. Ukoliko posedujete neki od navedenih prostora možemo Vam pomoći da pomognete Vašim klijentima da ostanu duže na mreži!

punjaci za restorane chargebox 4 boja drvo

Dimenzije

1 mm
Visina
1 mm
Širina
1 mm
Dubina

Cena ChargeBox kutije

Izračunajte cenu kutije za punjenje mobilnih uređaja

Osobine

Lako dostupan svima

ChargeBox 4 mogu koristiti svi Vaši gosti veoma lako. Gost može sam da ostavi svoj mobilni uređaj u ChargeBox 4.

Lako korišćenje

tri jednostavna koraka do napunjene baterije, poveže se telefon, zaključa se fioka, uzme se ključ.

Ugođaj

Ponudite Vašem gostu da se oseća lagodno, tako što neće misliti na nivo baterije na svom mobilnom uređaju.

Konektori za svaki tip uređaja

ChargeBox 4 poseduje 4 fioke i u svakoj fioci po 3 različita konektora, za svaki tip mobilnog uređaja. U svakom trenutku se mogu puniti Apple iPhone, noviji i stariji Android mobilni uređaji.

Uređaji na sigurnom mestu

Bravice sa ključem omogućavaju korisnicima ChargeBox 4 sigurnost da je njihov mobilni uređaj na sigurnom mestu.

Laka prilagodljivost

ChargeBox 4 možete prilagoditi Vašim željama i potrebama. Izaberite dezen drveta koji odgovara Vašem prostoru.

Punjači za restorane, kafiće, ugostiteljske objekte

ChargeBox 4 – Punjači telefona za ugostiteljske objekte i javne ustanove. Sve više smo oslonjeni na naše mobilne uređaje, bilo da smo u kupovini, u restoranu ili kod frizera, da radimo u pokretu ili da ostanemo u kontaktu sa poslovnim partnerima. ChargeBox 4 je ormarić sa punjačima telefona namenjen za ugostiteljske objekte, javne ustanove, kozmetičke salone, servise, trgovinske lance, kladionice, teretane … Naši punjači su jednostavni za upotrebu, omogućavaju brže punjenje telefona, uklapaju se u svaki enterijer.

ChargeBox 4 – Ormarić sa pregradama sa zaključavanjem za punjenje telefona. Napravljen od univera, odličan kvalitet izrade. Pogodan za ugostiteljske objekte, hotele, restorane i kafiće. U svakoj od pregrada 3 vrste priključka za punjenje telefona, Micro USB, Lightning (iPhone) i USB Type C.

Danas se živi u interaktivnom društvu, i da bismo ispratili tempo ovog društva, postoji niz akcija koje bismo trebali sprovesti, kako bi i posao održao tempo sa njim. Sa konkurencijom koja se iz dana u dan povećava, i još brže razvija, sektor ugostiteljstva je jedna od industrija u kojoj je sve teže izdvojiti se, i postati jedinstven. Danas kada se ide na kafu ili večeru, postoji puno toga, mogućnost izbora je praktično neograničena, i ponekad je teško odlučiti se kuda otići, a ugostitelji se utrkuju kako bi gostima ponudili nešto više, bar za malo više od konkurencije.

Koliko se često vama dešava da ste ostali bez baterije na vašem telefonu, a punjač niste poneli sa vama? Koliko se često dešava da u restoranu ili kafiću pitate za punjač, a oni vam odgovore negativno, pa vi morate da napustite objekat jer očekujete važan poziv?

Odličan primer kako ostati u trendu su restorani koji nude besplatni mobilni punjač, kako bi se osiguralo da gost bude uvek dostupan i online. Punjači mobilnih telefona u ugostiteljskim objektima postali su pravi poslovni alat, jer oni povećavaju vreme koje gost provodi u ugostiteljskom objektu.

Sigurno i pravo rešenje za vaš ugostiteljski objekat je ChargeBox 4, punjači koji se jednostavno postavljaju u svaki deo restorana, a dizajnirani su tako da se uklapaju u gotovo svaki enterijeri.

 

Kako Se Dopunjuje Mobilni Uređaj sa ChargeBox 4?

01

Korak

Ostavite Mobilni Uređaj

Ubacite uređaj u slobodnu fioku ChargeBox. Možete puniti 3 različita mobilna uređaja: Apple iPhone/iPad, novije Android uređaje i starije Android uređaje.

02

Korak

Biranje Konektora

Izaberete konektor koji odgovara mobilnom uređaju. ChargeBox nudi mogućnost punjenja mobilnih uređaja preko tri različita konektora: iPhone, iPad (Apple Lightning) Noviji Android uređaji (USB Type-C) Stariji Android uređaji (Micro USB)

03

Korak

Osiguravanje Mobilnog Uređaja

Zaključate fioku ChargeBox. Ponesite svoj ključ sa sobom, dok se mobilni uređaj ne dopuni.

04

Korak

Preuzimanje Mobilnog Uređaja

Nakon što se mobilni uređaj dopunio, možete ga preuzeti iz ChargeBox. Zaključate fioku i oslobodite mesto za sledećeg korisnika.

Kontakt

Ukoliko želite da nas pitate nešto ili da se bolje informišete pozovite nas

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da naručite ChargeBox, da se informišete ili da postavite neko pitanje, slobodno nas kontaktirajte

Vožda Karađorđa 12,
11276 Jakovo, Beograd

Kontakt telefon
+381 65 84 16 212

Email adresa
[email protected]

ChargeBox © 2019

Kutija za punjenje mobilnih uređaja

Pozovite nas

+381 65 84 16 212

Zapratite ChargeBox
ChargeBox na Facebook - u ChargeBox na Instagram - u ChargeBox Google