Osobine ChargeBox kutije

Lako dostupan svima

ChargeBox mogu koristiti svi Vaši gosti veoma lako. Gost može sam da ostavi svoj mobilni uređaj u ChargeBox.

Uređaji na sigurnom mestu

Bravice sa ključem omogućavaju korisnicima ChargeBox sigurnost da je njihov mobilni uređaj na sigurnom mestu.

Laka prilagodljivost

ChargeBox možete prilagoditi Vašim željama i potrebama. Izaberite dezen drveta koji odgovara Vašem prostoru, izaberite broj pregrada…

Lako korišćenje

U tri jednostavna koraka do napunjene baterije, poveže se telefon, zaključa se pregrada, uzme se ključ.

Ugođaj

Ponudite Vašem gostu da se oseća lagodno, tako što neće misliti na nivo baterije na svom mobilnom uređaju.

Konektori za svaki tip uređaja

ChargeBox poseduje u svakoj pregradi po 3 različita konektora, za svaki tip mobilnog uređaja. U svakom trenutku se mogu puniti Apple iPhone, noviji i stariji Android mobilni uređaji.

ChargeBox kutije

Varijante ChargeBox – kutija za punjenje mobilnih uređaja

Kako Se Dopunjuje Mobilni Uređaj Sa ChargeBox?

Proces dopunjavanja mobilnog uređaja sa ChargeBox je jednostavan, brz i siguran

Ostavite Mobilni Uređaj

Ubacite uređaj u slobodnu pregradu ChargeBox. Možete puniti 3 različita mobilna uređaja: Apple iPhone/iPad, novije Android uređaje i starije Android uređaje.

Biranje Konektora

Izaberete konektor koji odgovara mobilnom uređaju. ChargeBox nudi mogućnost punjenja mobilnih uređaja preko tri različita konektora: iPhone, iPad (Apple Lightning) Noviji Android uređaji (USB Type-C) Stariji Android uređaji (Micro USB)

Osiguravanje Mobilnog Uređaja

Zaključate fioku ChargeBox. Ponesite svoj ključ sa sobom, dok se mobilni uređaj ne dopuni.

Preuzimanje Mobilnog Uređaja

Nakon što se mobilni uređaj dopunio, možete ga preuzeti iz ChargeBox. Zaključate pregradu i oslobodite mesto za sledećeg korisnika.

Odlike ChargeBox Kutije

Funkcionalnost, sigurnost, laka uklopljivost i izgled su najvažnije odlike koje krase ChargeBox

Funkcionalnost

ChargeBox omogućava punjenje više mobilnih uređaja odjednom. Mobilni uređaji se mogu brzo i lako dopuniti.

Sigurnost

ChargeBox pregrade su osigurane bravicom sa ključem koja štiti svaki uređaj koji je u nju ostavljen.

Uklopljivost

ChargeBox možete lako uklopiti i postaviti u bilo koji deo Vašeg poslovnog prostora.

Izgled

ChargeBox možete sami prilagoditi Vašem prostoru i potrebama, tako što ćete odabrati boju/teksturu drveta i broj pregrada.

Punjači Za Restorane, Kafiće, Ugostiteljske Objekte

ChargeBox – Punjači telefona za ugostiteljske objekte i javne ustanove. Sve više smo oslonjeni na naše mobilne uređaje, bilo da smo u kupovini, u restoranu ili kod frizera, da radimo u pokretu ili da ostanemo u kontaktu sa poslovnim partnerima. ChargeBox je ormarić sa punjačima telefona namenjen za ugostiteljske objekte, javne ustanove, kozmetičke salone, servise, trgovinske lance, kladionice, teretane … Naši punjači su jednostavni za upotrebu, omogućavaju brže punjenje telefona, uklapaju se u svaki enterijer.

ChargeBox – Ormarić sa pregradama sa zaključavanjem za punjenje telefona. Napravljen od univera, odličan kvalitet izrade. Pogodan za ugostiteljske objekte, hotele, restorane i kafiće. U svakoj od pregrada nalazi se 3 vrste priključka za punjenje telefona, Micro USB, Lightning (iPhone) i USB Type C.

Danas se živi u interaktivnom društvu, i da bismo ispratili tempo ovog društva, postoji niz akcija koje bismo trebali sprovesti, kako bi i posao održao tempo sa njim. Sa konkurencijom koja se iz dana u dan povećava, i još brže razvija, sektor ugostiteljstva je jedna od industrija u kojoj je sve teže izdvojiti se, i postati jedinstven. Danas kada se ide na kafu ili večeru, postoji puno toga, mogućnost izbora je praktično neograničena, i ponekad je teško odlučiti se kuda otići, a ugostitelji se utrkuju kako bi gostima ponudili nešto više, bar za malo više od konkurencije.

Koliko se često vama dešava da ste ostali bez baterije na vašem telefonu, a punjač niste poneli sa vama? Koliko se često dešava da u restoranu ili kafiću pitate za punjač, a oni vam odgovore negativno, pa vi morate da napustite objekat jer očekujete važan poziv?

Odličan primer kako ostati u trendu su restorani koji nude besplatni mobilni punjač, kako bi se osiguralo da gost bude uvek dostupan i online. Punjači mobilnih telefona u ugostiteljskim objektima postali su pravi poslovni alat, jer oni povećavaju vreme koje gost provodi u ugostiteljskom objektu.

Sigurno i pravo rešenje za vaš ugostiteljski objekat je ChargeBox, punjači koji se jednostavno postavljaju u svaki deo restorana, a dizajnirani su tako da se uklapaju u gotovo svaki enterijeri.

Poručite odmah

Ukoliko želite da naručite ChargeBox  – Kutiju sa punjačima, učinite to odmah.